om forlaget

Om forlaget

For godt 50 år siden etablerede Per Billesø forlaget, mens han var under uddannelse. Det var den gang, da bøger blev sat i bly og offsettryk ikke var standard. De første udgivelser, var de årlige håndbøger for gymnasiet og HF. Seneste udgave var årgang 46, hvorefter internettet tog over.

Legathåndbøger kom til i 1976, og forlaget var først på markedet med en total vejviser til alle legater og fonde. Senere også i CD-ROM USB- og download udgaver. Lærebøger og håndbøger for folkeskolen, seminarier og voksenundervisere er også væsentlige bestanddele.

For helt andre grupper er udgivet vejvisere til museumsverdenen, for forældre om spædbørnspleje, opdragelse og navngivning samt mange andre områder som f.eks. lær at tegne bøger, sportsfiskeri, og andre sportsgrene lige fra karate til marathon. Bøger om fly, tog og fyrskibe er andre emner. Forlagets succes er skabt i samarbejde med forlagets medarbejdere og af de over 400 eksterne redaktører, oversættere, grafikere og forfattere, der gennem tiderne er blevet knyttet til forlaget.

Efter 53 år har Per Billesø besluttet af afslutte udgivelse af nye trykte bøger og afslutte distribution af eventuelle restoplag. Forlagets bøger kan alene findes hos den enkelte boghandler eller antikvarisk.

Forlagets elektroniske bøger vil fortsat blive solgt.